QL-1050N

Wanneer ik meerdere labels afdruk, wil ik knippen na het laatste label. (P-touch Editor 5.2 of eerder voor Mac)

U kunt selecteren of you de labels een voor een afsnijdt, of alleen bij het uiteinde van het laatste label dat wordt afgedrukt.

Afsnijden bij het uiteinde van het laatste label dat wordt afgedrukt :

1. Klik op Afbeelding om het dialoogvenster 'Afdrukken' te openen.

1. Selecteer 'Rolinstelling' in de keuzelijst.

Afbeelding

1. Schakel het selectievakje 'Knip na iedere' uit.
    Afbeelding

Deze instelling kan alleen worden opgegeven wanneer u P-touch Editor gebruikt.
De volgende keer dat u P-touch Editor start, wordt deze instelling weer gewijzigd in de standaardinstelling (Knippen na iedere).

Deze instelling opslaan als 'Voorinstelling' :

1. Selecteer 'Opslaan als...' in het keuzemenu 'Voorinstellingen' om het dialoogvenster voor het opslaan van voorinstellingen te openen.
    Afbeelding

1. Typ een naam voor deze instelling in het vak 'Bewaar instellingen als' en klik op 'OK'.
    Afbeelding

Als u met deze instelling wilt afdrukken, selecteert u de naam in het keuzemenu 'Voorinstellingen'.

Afbeelding

Afbeelding

Klik op de knop 'Afdrukken'.

Als u de automatische knipfunctie wilt uitschakelen, moet u zowel het selectievakje 'Knip na iedere' als het selectievakje 'Knip aan einde' uitschakelen.

Verwante modellen

QL-1050, QL-1050N