QL-1060N

Hoe plaats/vervang ik de DK-rol?

• U plaatst als volgt een nieuwe DK-rol:

1. Druk op de aan-uitknop om de QL-1060N uit te schakelen. Trek de linker- en rechterhendel van het apparaat onder de bovenklep omhoog en open de klep.

Image

2. Plaats de spoel in de spoelgeleiders in de DK-rolruimte. Zorg dat u de spoelarmen stevig in de spoelgeleiders aan de linker- en rechterzijde plaatst. Plaats de spoel met de DK-rol aan de rechterzijde van de QL-1060N.

Image

3. Steek het uiteinde van de DK-rol in de opening totdat dit zich in een lijn met de cilinder bevindt. Wanneer u het uiteinde van de DK-rol niet in de opening kunt steken, steekt u dit zo ver mogelijk. Sluit de klep vervolgens. Druk op de aan-uitknop om de QL-1060N in te schakelen en druk vervolgens op de doorvoerknop om de rol vast te zetten.

Image

4. Sluit de klep van de DK-rolruimte totdat deze aan beide zijden klikt.

• U verwijdert een DK-rol als volgt:

1. Druk op de aan-uitknop om de QL-1060N uit te schakelen. Trek de linker- en rechterhendel van het apparaat onder de bovenklep omhoog en open de klep.

2. Houd de DK-rol vast bij de spoelarmen en trek de geplaatste DK-rol omhoog en uit het apparaat.

3. Sluit de hoofdklep totdat deze aan beide zijden klikt.

Verwante modellen

QL-1060N