QL-650TD

Het gebruik van de functie Automatische opmaak

1. Klik op de knop Automatische opmaak om het dialoogvenster Automatische opmaak te openen.
    Afbeelding

2. Selecteer bij Categorie uw P-touch of QL-printer.

Afbeelding

3. Klik op de knop Map kiezen om het dialoogvenster Map kiezen te openen.

Afbeelding

4. Klik op de knop Kiezen.

5. In het dialoogvenster Automatische opmaak worden lijsten met categorieën en sjablonen weergegeven.

Afbeelding

6. Selecteer bij Categorie de categorie sjablonen die u wilt gebruiken.

7. Selecteer bij Sjabloon de gewenste sjabloon en klik op OK.

Afbeelding

8. Er wordt een nieuwe lay-out met voorgedefinieerde tekst gemaakt en het dialoogvenster Automatische tekst wordt weergegeven.

9. Klik op de knop Volgende totdat de tekst die u wilt aanpassen wordt weergegeven in het invoervak.

10. Klik ergens in het invoervak om de cursor in dat vak te plaatsen en pas de tekst aan.

11. Klik op de knop Volgende om de volgende regel tekst weer te geven in het invoervak.

12. Herhaal stap 8 t/m 9 totdat u alle gewenste aanpassingen hebt aangebracht.

13. Klik op de knop Sluiten om de nieuwe tekst toe te voegen aan de lay-out in het afdrukgebied.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-2700, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD