PT-D200

Nummeringsfunctie gebruiken

Nummering gebruiken:

1. Typ de tekst.
  2. Zet de cursor onder het getal dat u wilt ophogen met gebruik van de cursor toetsen (  ).
  3. Druk op Shift ( Shift (D200) / Shift (D202) ) en de [Print] toets ( Print (D200) / Print (D202) ).
  4. Druk op de cursorknop totdat [Nummering] wordt weergegeven.
  5. Druk op de knop OK.
  6. [ N* - 9?] wordt weergegeven.
    * 'N' is het nummer waaronder u in stap 2 de cursor hebt geplaatst.
  7. Typ het laatste nummer dat wordt afgedrukt.
  8. Druk op OK om de labels af te drukken.

Voorbeeld:
Voor deze labels:

Afbeelding

1. Typ 'ABC3'.
  2. Druk op Shift en Afdrukken.
  3. Druk op de cursorknop totdat [Nummering] wordt weergegeven.
  4. Druk op de knop OK.
  5. [3 - 9?] wordt weergegeven.
  6. Typ het laatste nummer dat wordt afgedrukt ('5').
  7. Druk op OK om de labels af te drukken.

Verwante modellen

PT-D200