Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PT-H300

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe kan ik symbolen typen?

1. Druk op de knop Symbool.
    Er wordt een lijst met categorieën en symbolen in die categorie weergegeven.
    * Het laatst ingevoerde symbool wordt geselecteerd in de weergegeven lijst.
  2. Selecteer een symboolcategorie (Interpunctie, Wiskunde enzovoort) met de pijl omhoog of omlaag of door herhaaldelijk op de knop Symbool te drukken en vervolgens op OK of Enter.
  3. Selecteer een symbool met de pijl omhoog, omlaag, naar links of naar rechts en druk vervolgens op OK of Enter.
    Het geselecteerde symbool wordt aan de tekstregel toegevoegd.

Bij het selecteren van symbolen:

• Druk op de knop Shift en Symbool om terug te keren naar de vorige pagina.
    • Druk op de knop Symbool om naar de volgende pagina te gaan.

Verwante modellen

PT-E300, PT-E550W, PT-E560BT, PT-H300, PT-H500