QL-1060N

Mijn printer wilt niet afdrukken van de P-touch Adres Boek software.

Is de printerdriver voor uw printer geïnstalleerd? U moet zowel de P-touch adresboek software als de printerdriver installeren, voordat u het P-touch adresboek kunt gebruiken.

1. Open de P-touch adresboek.
  2. Klik op Bestand - Printerinstellingen... om het dialoogvenster Printerinstellingen te openen. Zorg ervoor dat uw printer is geselecteerd. Zo niet, selecteer de printer dan in de keuzelijst.

3. Klik op de knop Als standaard instellen en klik op de knop OK.

Printer Setup

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW