PT-3600

Afdrukken is niet mogelijk (P-touch Editor 5.0 voor Mac).

Controleer het volgende:

• Is de printerdriver juist geïnstalleerd?

Open 'Setup Utility/Print Center' en controleer vervolgens of de printerdriver voor uw P-touch is geregistreerd.

<Het scherm van de QL-570 wordt als voorbeeld gebruikt>
    Image

Als de juiste printerdriver niet in de lijst voorkomt installeer dan de printerdriver opnieuw.  Het kan nodig zijn om eerst de oude software te verwijderen
    Deïnstalleer de Printerdriver
    1. Zet de Brother labelprinter uit.

2. Voor gebruikers van Mac OS X 10.4.11
      Dubbelklik op de schijf waar de Mac OS X geïnstalleerd is, en klik op [Programma's]- [Utilities] - [Printer Setup Utility (Printcenter)].
      Het [Printerlijst] dialoog venster verschijnt.

Voor gebruikers van Mac OS X 10.5.x - 10.7
      Klik op het Apple menu - [Systeemvoorkeuren], klik op [Printers & Faxen].

3. Voor gebruikers van Mac OS X 10.4.11
      Selecteer het model printer zoals "Brother QL-500/550/650TD/1050/1050N", en klik op
      image(Verwijder)

Voor gebruikers van Mac OS X 10.5.x - 10.7
      Selecteer het model printer zoals "Brother QL-500/550/650TD/1050/1050N", en klik op
      button(Verwijder)

4. Sluit het [Printer Lijst]/[Printers & Faxen] dialoog venster.
      De printerdriver is gedeïnstalleerd.

• Is de juiste printer geselecteerd?

Selecteer 'Printerinstelling' in het menu Bestand.

Image

Controleer of uw P-touch/QL-apparaat is geselecteerd onder 'Printer overeenkomend met toepassing'.

Image

• Is uw P-touch/QL-printer rechtstreeks aangesloten op de USB-poort van de Mac?

De USB-poorten op het toetsenbord van de Mac moeten niet worden gebruikt. Wanneer u de P-touch aansluit op de Mac via een USB-hub, kan het zijn dat een goede verbinding niet mogelijk is vanwege het type hub dat wordt gebruikt.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-2420PC, PT-2450DX, PT-2700, PT-2730, PT-3600, PT-9200DX, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700