PT-3600

Ik kan de sjabloonbestanden niet vinden. (P-touch Editor 3.x pour Mac)

De versie van P-touch Editor 3.2 die u kunt downloaden van internet bevat de sjablonen met automatische opmaak niet. Ook niet alle clipart is aanwezig. (Slechts een deel van de clipart wordt geïnstalleerd).

De sjablonen met automatische opmaak en alle clipartbestanden kunnen worden geïnstalleerd vanaf de cd-rom die u bij de P-touch hebt gekregen.

Het installatieprogramma van P-touch Editor starten vanaf de cd-rom :

1. Dubbelklik in de map [MAC OS X] – [P-touch Editor 3.2] op het pictogram « P-touch Editor 3.2 Installer ». Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie.
  2. Wanneer het dialoogvenster voor het kiezen van de productcomponenten (« Choose Product Components ») wordt weergegeven, schakelt u het selectievakje voor de sjablonen in (« Auto Format Templates »).

Schakel het selectievakje « P-touch Editor 3.2 » uit.

Afbeelding

3. Ga door met de procedure aan de hand van de aanwijzingen op het scherm.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-2420PC, PT-2450DX, PT-3600, PT-9200DX, PT-9500PC, PT-9600