QL-720NW

De QL-series printer drukt niet af of geeft een fout bij afdrukken.

Doe het volgende om de fout op te lossen:

• Controleer of de USB kabel correct aangesloten is.

• Controleer of de DK rol correct geïnstalleerd is, zo niet, verwijder en herplaats deze dan.

• Controleer of er nog genoeg op de rol zit.

• Controleer of de deksel van de DK rol goed gesloten is.

• Controleer of zich een afdrukfout of verzendfout voordoet. Als dit het geval is zet dan de QL-printer uit en aan. Als het probleem aanhoudt kan het zijn dat uw apparaat gerepareerd moet worden. Klik rechts bovenin deze pagina op "Contact" om contact op te nemen met de klantenservice van Brother.

Verwante modellen

QL-580N, QL-600, QL-710W, QL-720NW