TD-4420DN/4420DN(FC)

Ik kan het printerstuurprogramma niet installeren omdat de installatie stopt nadat ik de printer op mijn computer heb aangesloten.

Zorg ervoor dat u eerst:

• Zet het apparaat aan nadat u deze op uw computer hebt aangesloten.
  • Verbind het apparaat rechtstreeks op een USB poort van uw computer zonder gebruik te maken van USB-hubs.

Als u de installatie van het printerstuurprogramma nog steeds niet kunt voltooien, gebruikt u het hulpprogramma Printer Driver Uninstaller. Gebruik dit hulpmiddel om de registerinformatie en alle bestanden met betrekking tot het printerstuurprogramma te verwijderen voordat u probeert het printerstuurprogramma opnieuw te installeren.

Voer de volgende stappen uit:

1. Download het hulpprogramma : Printer Driver Uninstaller (Printer Driver Information Cleanup Tool) via de sectie [Downloads] van deze website.
  2. Sluit alle toepassingen.
  3. Dubbelklik op het gedownloade bestand en pak het uit.
  4. Open de map die u hebt gemaakt en dubbelklik [ptsweep.exe]. Volg de instructies op het scherm. Klik na het controleren van de medellenlijst, klik op [Uitvoeren].
    Printer Driver UnInstaller
  5. Er wordt een bericht weergegeven dat de informatie is verwijderd.
  6. Klik op de knop OK en start de computer opnieuw.
  7. Installeer de printerdriver.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-P710BT, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-600, RJ-3230B, RJ-3250WB, RJ-4230B, RJ-4250WB, TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC), TP-M5000N