Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PT-9200DX

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Een communicatie foutmelding ontstaat bij het printen vanaf Uw computer.

Controleer of de interface kabel juist aangesloten is. Verwijder en sluit de kabel opnieuw aan tussen de P-Touch/Stampcreator en de computer.
Data transmissie fouten kunnen gebeuren wanneer U andere interface kabels gebruikt.
Controleer of de PTCOM#(toegekende COM poort voor P-touch) geselcteerd is als printer poort . U kan de poort aanpassen in de eigenschappen van de printer driver (stuurprogramma).

Controleer of de COM poort  geactiveerd is. Op sommige computers zijn de COM poorten toegekend aan Infrarood componenten of modems als fabrieks-instelling.
Voor bijstand op gebied van de COM poort configuratie, raadpleeg de instructie handleiding van de computer of de fabrikant.
Op computers met slechts één seriële poort is de COM poort nummer meestal "2". Controleer of de COM poort nummer overeen komt met de poort waar de P-Touch/Stampcreator is aangesloten.

[Windows 95/98,NT4.0]
Open[Control Panel](configuratie scherm) - Selecteer[System](systeem) - Klik [Device Manager](Apparaat beheer)Tabulatie -Selecteer [Poort(COM/LPT)]Controleer of de COM poort geen fout status aangeeft.
Controleer of de COM poort nummers (COM1,COM2, etc) dezelfde zijn als die waar de PTouch/Stampcreator is op aangesloten. Indien de COM poort een fout status geeft, verwijs naar de instructie handleiding van de computer of consulteer de fabrikant.

[Windows2000]
Open[Control Panel](configuratie scherm) - Selecteer[System](systeem) - Klik [Hardware]Tab -Klik[Device Manager](apparaat beheer) - Selecteer [Poort(COM/LPT)]Controleer of de COM poort geen fout staus geeft.
Controleer of de COM poort diegene is waar de P-Touch/Stampcreator (COM1,COM2, etc) is aangesloten. Indien de COM poort een fout status geeft, verwijs naar de instructie handleiding van de computer of consulteer de fabrikant.

Verwante modellen

PT-9200DX, PT-9200PC