PT-2480

Ik heb de P-touch met de bijgeleverde USB-kabel aangesloten op de computer, zoals aangegeven tijdens de installatie van de driver, maar de installatie loopt niet door.

Sluit de P-touch aan op de computer nadat het volgende dialoogvenster is geopend. Houd vervolgens de knop Code Knop ingedrukt en druk op Power Knop.

Afbeelding

De P-touch wordt gedetecteerd. Volg verder de aanwijzingen.

Als u alleen op Power drukt, herkent de computer niet dat de P-touch is aangesloten.

Verwante modellen

PT-2480