PT-9500PC

Hoe druk ik af in hoge resolutie op een HG-tape?

Wees er zeker van dat u HG-tape geplaatst heeft:

1. Klik op "Bestand" en selecteer "Afdrukken" om het dialoogvenster Afdrukken te openen.
  2. Kies in de keuzelijst "Uitvoer" de optie "Hoge resolutie (alleen met HG)".
  3. Klik op de knop "Afdrukken".

Selecteer "Hoge resolutie (alleen met HG)" niet wanneer u TZ- of AL-tape gebruikt, want anders krijgt u deze foutmelding: "Hoge resolutie (360 x 720 dpi) Gebruik HG-tape om af te drukken."

Verwante modellen

PT-9500PC, PT-9700PC, PT-9800PCN, RL-700S