Innov-is XP1

Lesgidsvideo's over het gebruik van My Stitch Monitor in combinatie met de machine [Video-instructies]

Laten we eens kijken hoe we de controletoepassing My Stitch Monitor gebruiken in combinatie met de machine.

Deze functie is beschikbaar op machines waarop Upgrade KIT I is geactiveerd.

• Dit filmpje is gestreamd van YouTube. (Openen van nieuw venster.)
  • De video's zijn dezelfde als de video's die zijn geïntegreerd in het product.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Klik op de afbeelding om de video-instructies af te spelen.

Instellingen 01

Verbindingsinstellingen voor draadloos netwerk opgeven

Update kit (1-01)

De werking van de machine controleren op uw smartphone/tablet (My Stitch Monitor)

Verwante modellen

Innov-is XP1