SDX1200

Hoe voer ik de eerste instelling (positie-aanpassing) voor gebied-embossing uit?

Voer de instelling voor gebied-embossing uit volgens de volgende procedure.

Bereid het volgende voor.

Papier Afstelmal voor embossing van gebieden (in de doos)
image
Mat

Lichtplakkende mat

Mes Automatisch instelbaar mes (zwart)

• Afstelmal voor embossing van gebieden kan worden vervangen door dik papier met één witte zijde.
    Formaat: 12" × 12" (305 mm × 305 mm)
    Dikte: Dik papier overeenkomend met 150 g/m2 tot en met 200 g/m2
  • Voer de eerste instelling voor gebied-embossing uit met het automatisch instelbare mes. Zelfs als u beschikt over de optionele houder voor het standaardmes, moet u het automatisch instelbare mes gebruiken om de afstelmal voor embossing van gebieden te snijden.

1. Selecteer Gebied-embossing op pagina 2 van de startpagina.

image

2. Druk op Sjabloon maken om de eerste instelling voor gebied-embossing uit te voeren.

image

3. Druk op de toets OK.
    U kunt ook de instructies op het scherm volgen.

image

4. Bevestig de afstelmal aan de lichtplakkende mat.
    Zorg ervoor dat de bedrukte zijde omhoog is gericht wanneer u de afstelmal aan de mat bevestigt.
    image (1) Bedrukte zijde

5. Bevestig de houder voor het automatisch instelbare mes in de drager van de machine.

6. Laad de mat in de machine.

image

7. Druk op de toets Start om te beginnen met snijden.

image

8. Druk op de OK-toets wanneer het snijden is voltooid.

image

9. Druk op image  om de mat omhoog te halen en trek vervolgens het materiaal van de mat.

10. Vouw de gesneden afstelmal dubbel langs de stippellijn met de bedrukte zijde omhoog.

image

11. Overlap image.
    Raadpleeg de nummers onder de rechthoeken en druk op image of image om het nummer in te voeren voor een links en rechts perfect uitgelijnde uitsnede.

image

12. Druk de OK-toets.

13. Druk de OK-toets.

image
    >> De eerste instelling voor gebied-embossing is voltooid.
    Ga door met de uitvoering van gebied-embossing en raadpleeg daarbij de gebruiksaanwijzing voor de Embossing – Starter Kit.

▲BOVEN

Verwante modellen

SDX1000, SDX1200, SDX1250, SDX2200D, SDX2250D, SDX900