CM600

Instellingen voor specifieke functies

In het LCD-scherm kunt u de instellingen voor specifieke functies selecteren en kunt u instellingen aanpassen.

Als u het instellingenscherm wilt weergeven, drukt u op afb in het bedieningspaneel.

Pagina 1

afb (1) Paginanummer instellingenscherm
(2) Tik hierop om een andere pagina weer te geven.
(3) Tik hierop om het opgeven van instellingen te beëindigen.

Taal

Selecteer de schermtaal. Tik op afb, selecteer de gewenste schermtaal en tik vervolgens op de toets “OK”.

Maateenheid

Selecteer millimeters of inches als de weergegeven maateenheid.

Snijgebied

Geef het snij-/tekengebied op in overeenstemming met het formaat van het materiaal dat u gaat gebruiken.

1. Tik op afb en sleep vervolgens de toetsen voor formaataanpassing om het gebied op te geven.
    afb

(1) Toets voor formaataanpassing

(Tik met de aanraakpen op de toets en sleep deze vervolgens over het scherm om het gebied op te geven.)

2. Wanneer u een mat van 12" × 24" (305 mm × 610 mm) gebruikt, tikt u op de matformaattoets om een groter matformaat te selecteren en geeft u vervolgens het formaat van het gebied op.
     afb

(2) Matformaattoets

(Als u op de toets tikt, wordt geschakeld tussen matformaat 12" × 12" (305 mm × 305 mm) en 12" × 24" (305 mm × 610 mm)).

afb

3. Tik op de toets "OK" om de instellingen toe te passen. Tik op "×" om terug te gaan naar het vorige scherm zonder de instellingen toe te passen.

Achtergrond

Pas het contrast aan van een achtergrondafbeelding die is gescand met de achtergrondscanfunctie.

Pagina 2

afb

Snijsnelheid

Pas de snijsnelheid aan.

Snijdruk

Pas de snijdruk aan.

Soort materiaal

Mes

Schaalinstelling

Drukinstelling

Licht papier
(velijn)

Standaard

3

0

Zwaar papier
(karton)

Standaard

4

0

Lichte stof
(katoen)

Standaard

4

4

Zware stof
(1 mm dik vilt)

Voor dik materiaal

5

5

Tekensnelheid

Pas de tekensnelheid aan.

Tekendruk

Pas de tekendruk aan. Aanpassingen in de tekendruk zijn van invloed op het eindproduct. Gebruik hetzelfde materiaal waarop u het patroon gaat tekenen om de aanpassingen van te voren te maken. Als de druk te hoog is, kan de penpunt beschadigd raken. Pas de druk op de juiste wijze aan.

Pagina 3

afb

Autom. afsluiten

Geef de tijdsduur op voor de automatische afsluitfunctie. U kunt de instelling opgeven in stappen van 1 uur.
Zie voor meer details “Automatisch afsluiten

Piepsignaal

Selecteer of er wel of geen zoemgeluid klinkt, bijvoorbeeld bij het tikken op een toets.

Marge

Geef de marge op. Deze wordt toegepast bij het tekenen en vervolgens snijden van stof, bijvoorbeeld bij het maken van quiltstukken.

• Wanneer u meerdere patronen tegelijkertijd snijdt, wordt de instelling die u in dit scherm opgeeft op alle patronen toegepast.
  • Als u snijlijngegevens importeert en gebruikt die met een andere marge zijn opgeslagen, heeft de instelling in dit scherm prioriteit boven de opgeslagen instelling.
Patrooninterval

Geef de ruimte tussen de patronen op en de witruimte rond de randen van het snijgebied wanneer patronen in het patroonontwerpscherm automatisch worden ingedeeld. Hoe hoger de ingestelde waarde, hoe meer ruimte tussen de patronen.

Stel de waarde in op "3" of hoger wanneer lichte stof op de mat is aangebracht met een vel sterkplakkende steunstof.

Pagina 4

afb

Beginscherm

Selecteer of de openingsdia's worden weergegeven nadat de machine is ingeschakeld. Als de dia's worden weergegeven, tikt u op het scherm om de startpagina weer te geven.

Pagina 5

afb

No.】

Hier wordt het serienummer van deze machine weergegeven.

Ver.】

Hier wordt de versie-informatie voor deze software weergegeven.

Verwante modellen

CM260, CM300, CM600, CM840