PE-DESIGN Ver.6

Wanneer ik een 'DST-bestand' importeer, zijn de garenkleuren niet juist.

Garenkleurgegevens worden niet opgenomen in een DST-bestand.

Wanneer u een DST-bestand importeert, worden de kleuren tijdelijk toegewezen door Layout & Editing.

Daarom zijn de kleuren anders dan verwacht.

U kunt de kleuren wijzigen met de functies in Layout & Editing.

Volg de onderstaande aanwijzingen.

<PE-DESIGN versie 7 of PE-DESIGN versie 6>

<PE-DESIGN versie 5>

<PE-DESIGN Versie 4>

<PE-DESIGN versie 7 of PE-DESIGN versie 6>
Klik op de werkbalkknop pictogram Naaien of klik op Naaien en vervolgens op Naaivolgorde/Kleur.

Het dialoogvenster Naaivolgorde/Kleur wordt weergegeven met alle gegevens van het patroon in een afzonderlijk kader.

Dialoogvenster Naaivolgorde/Kleur (Naaivolgorde)

Selecteer het kader voor de gegevens waarvan u de kleur wilt wijzigen.

Klik op pictogram Garenkleur en het dialoogvenster Garenkleur wordt weergegeven.

Het dialoogvenster Garenkleur

Selecteer de gewenste kleur en klik vervolgens op OK.

Deze uitleg is ook van toepassing op EXP-bestanden.

BOVEN

<PE-DESIGN versie 5>
Klik op de werkbalkknop pictogram Naaien of klik op Naaien en vervolgens op Naaivolgorde.

Het dialoogvenster Naaivolgorde wordt weergegeven met alle gegevens van het patroon in een afzonderlijk kader.

Dialoogvenster Naaivolgorde/Kleur (Naaivolgorde)

Selecteer het kader voor de gegevens waarvan u de kleur wilt wijzigen.

Klik op pictogram Garenkleur en het dialoogvenster Garenkleur wordt weergegeven.

Het dialoogvenster Garenkleur

Selecteer de gewenste kleur en klik vervolgens op OK.

Deze uitleg is ook van toepassing op EXP-bestanden.

BOVEN

<PE-DESIGN Versie 4>

Selecteer het patroon.

Klik op Naaien gevolgd door Kleur van steekobject wijzigen.

Het dialoogvenster Kleuren wijzigen wordt weergegeven met daarin de kleuren uit het geselecteerde patroon.

Het dialoogvenster Kleuren wijzigen

Klik op de kleur die u wilt wijzigen.

Klik op de knop Kleuren wijzigen.

Selecteer de gewenste kleur in het dialoogvenster Omtreklijn van kleurgebied en klik op OK.

Deze uitleg is ook van toepassing op EXP-bestanden.

BOVEN

Verwante modellen

PE-DESIGN Ver.4,3,2, PE-DESIGN Ver.6, PE-DESIGN Ver.7