Innov-is 4000D/4000

Ik heb geprobeerd een upgrade voor de machine te installeren via USB-media. Ik kreeg gedurende meer dan vijf minuten de melding dat het upgradebestand werd opgeslagen en dat ik de machine niet mocht uitzetten. De upgrade lukt echter nog steeds niet.

Afhankelijk van de machine kunt u geen USB-media gebruiken voor de upgrade.

U kunt uw USB-media wel gebruiken voor andere doeleinden.

Als langer dan vijf minuten een melding wordt weergegeven dat het upgradebestand wordt opgeslagen en dat u de machine niet mag uitzetten, gebruik dan een USB-kabel voor de upgrade.

Klik voor meer informatie op Downloads en raadpleeg de PDF-handleiding over het downloaden en installeren.

Verwante modellen

Innov-is 4000D/4000