MFC-J6959DW

Snijeenheid van papierrol is vastgelopen (Snijeenheid vastgelopen 03/04)

Als een van de volgende berichten over een storing van de snijeenheid op het LCD-scherm wordt weergegeven, gaat u als volgt te werk:

• Storing bij snijder 03
  • Storing bij snijder 04
  1. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
  2. Open de klep ter verwijdering van vastgelopen papier B (1) aan de achterzijde van het apparaat.

Open the lower Jam Clear Cover B.
  3. Schuif de snijeenheid (1) met de hand helemaal naar rechts (de uitgangspositie), als de snijeenheid daar nog niet staat.

Slide the cutter unit.
  4. Doe klep B ter verwijdering van vastgelopen papier dicht. Zorg dat de klep goed gesloten is.

Close the lower Jam Clear Cover B.
  5. Als [Storing bij snijder 03] wordt weergegeven op het LCD-scherm, gaat u op een van de volgende manieren te werk om de papierrol opnieuw te plaatsen:
    1. Trek lade 2 volledig uit het apparaat, zoals aangegeven door de pijl.

Pull Tray #2.
    2. Verwijder de papierrol uit lade 2 en rol het papier op zoals aangegeven in de afbeelding.
      Remove the Roll paper.

Als het papier aan de rand gevouwen of gekreukt is, of schuin is afgesneden, snijdt/knipt u het eerst recht af.
      Cut it straight across.

3. Plaats de papierrol terug in lade 2.

Reload the Roll paper.
    4. Duw lade 2 langzaam volledig in het apparaat.

Push Tray #2.
  6. Steek de stekker weer in het stopcontact.

Als de snijeenheid herhaaldelijk vastloopt in het apparaat, zal de snijeenheid binnenkort het einde van zijn levensduur bereiken. De snijeenheid moet binnenkort worden vervangen. Neem contact op met de klantenservice van Brother of uw plaatselijke Brother-dealer.

Verwante modellen

MFC-J6959DW