DCP-J1200W(E)

Wanneer ik de Wi-Fi knop ingedrukt houd knippert het  Wi-Fi LED-lampje niet.

Zorg ervoor dat u de Wi-Fi knop minimaal2 seconden ingedrukt houdt.
Als het LED-lampje nog steeds niet knippert, controleert u het volgende:

• Bent u klaar met het instellen van uw Brother-apparaat?
    Zorg ervoor dat u alle installatiestappen hebt voltooid, inclusief de voorbereiding van het inktsysteem of de installatie van de inktcartridges, en dat u het Controleblad voor de afdrukkwaliteit hebt afgedrukt volgens de instructies in de installatiehandleiding.

• Is de klep ter verwijdering van vastgelopen papier gesloten?
    Sluit de klep ter verwijdering van vastgelopen papier aan de achterzijde van uw apparaat, en druk vervolgens op de toets Kleur Kopie.

• Is er papier in de papierlade geladen?
    Laad papier inde papierlade, en druk vervolgens op de toets Kleur Kopie.

Als het probleem aanhoudt, controleer dan of andere LED-lampjes een fout aangeven.

> Klik hier om "Fout- en onderhouds-LED-indicaties" te zien.

Verwante modellen

DCP-J1200W(E)