Hulpprogramma voor kwetsbaarheid bij het installeren van drivers (Linux)

Omschrijving

Schadelijke bestanden kunnen naar uw Linux-computer worden gedownload wanneer u het hulpprogramma voor het installeren van drivers v.2.2.2-2 of eerder gebruikt om de printer- of scannerdrivers van uw Brother-apparaat te installeren. Welke drivers u met het hulpprogramma voor het installeren van de drivers hebt geïnstalleerd, is afhankelijk van de functies van uw Brother-apparaat, zoals afdrukken of scannen.

Als u de printer- of scannerdrivers al op uw computer hebt geïnstalleerd (handmatig of met het hulpprogramma voor het installeren van de drivers), kunt u uw Brother-apparaat veilig gebruiken.

Workaround

Gebruik uw Brother-apparaat en Linux-computer op een netwerk dat via een firewall of een router/toegangspunt met internet is verbonden.

Oplossing

Gebruik het hulpprogramma voor het installeren van drivers naar versie 2.2.3-1 of hoger.

Download en installeer de nieuwste versie van het hulpprogramma voor het installeren van de drivers.