DCP-J1200W(E)

Netwerkinstellingen configureren met het bedieningspaneel

Gebruik de knoppen op het bedieningspaneel om het apparaat te configureren voor het netwerk.

Netwerkinstellingen

Functie Knop 1 Knop 2 Instructies

Schakel de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS) in.

image(Wi-Fi) - Druk driemaal op de knop.

Schakel de PIN-methode van Wi-Fi Protected Setup (WPS) in.

image(Wi-Fi) - Druk vijfmaal op de knop.
Ga naar de Wi-Fi-modus. image(Wi-Fi) image(STOP) Druk de knoppen tegelijk in.

Zet Wireless Direct op Aan.

Druk het Wireless Direct-informatieblad af.

image(Wi-Fi) image(Papier) Druk de knoppen tegelijk in.
Druk het netwerkconfiguratierapport af. image(Wi-Fi) MONO COPY (MONO KOPIE) Druk de knoppen tegelijk in.

Start Wi-Fi en Wireless Direct opnieuw. Gebruik deze functie om problemen met het draadloze netwerk op te lossen.

image(Wi-Fi) COLOUR COPY (KLEUR KOPIE) Druk de knoppen tegelijk in.

Wi-Fi-modus

Functie Knop Instructies
Druk het WLAN-rapport af. image(Wi-Fi) Druk de knop eenmaal in.

Schakel Wireless Direct in of uit.

image(Papier) Druk de knop eenmaal in.

Schakel Wi-Fi in of uit.

MONO COPY (MONO KOPIE) Druk de knop eenmaal in.
Reset de netwerkinstellingen. COLOUR COPY (KLEUR KOPIE) Houd de knop twee seconden ingedrukt.

Verwante modellen

DCP-J1200W(E)