HL-L2310D

Ik kan de Brother printerdriver niet installeren in (macOS 11 of hoger)

Bekijk de oplossing die van toepassing is op uw situatie.

Situatie 1: Er wordt een foutmelding weergegeven wanneer ik het 'Compleet pakket van drivers & software' installeer

(macOS 13 of hoger)
  1. Klik in het Apple-menu op Systeeminstellingen > Beveiliging en privacy.

2. Zorg dat onder het tabblad Algemeen dat Mac App Store en ontwikkelaars waarvan de identiteit bekend is onder Sta programma's toe die zijn gedownload bij: is geselecteerd.
    Als dit niet zo is, selecteer deze optie dan alsnog nadat u hebt geklikt op Klik op het hangslot om de instellingen te wijzigen.
    Als u de optie App Store selecteert, werkt het installatieprogramma mogelijk niet goed.

Privacy & Security
  3. Probeer het bestand opnieuw te downloaden en te installeren.
(macOS 11 - 12)

1. Klik in het Apple-menu op Systeemvoorkeuren => Beveiliging en privacy.

System Preferences

2. Zorg dat onder het tabblad Algemeen dat Mac App Store en ontwikkelaars waarvan de identiteit bekend is onder Sta programma's toe die zijn gedownload bij: is geselecteerd.
    Als dit niet zo is, selecteer deze optie dan alsnog nadat u hebt geklikt op Klik op het hangslot om de instellingen te wijzigen.
    Als u de optie App Store selecteert, werkt het installatieprogramma mogelijk niet goed.

Allow apps downloaded from
    Allow apps downloaded from

3. Probeer het bestand opnieuw te downloaden en te installeren.

Situatie 2: Ik kan de CD-ROM die bij mijn Brother apparaat is geleverd niet gebruiken (niet in alle landen beschikbaar)

Installeer de printerdriver.

Download de meest recente Printerdriver en installeer deze. De instructie voor de installatie is beschikbaar op de download pagina.
> Klik hier om de Printerdriver te downloaden uit het gedeelte Downloads.

Handmatig

> Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie van elke handleiding te raadplegen.

Situatie 3: Bij het installeren van de software wordt mij gevraagd mijn wachtwoord in te voeren om de software te installeren

Afhankelijk van de manier waarop uw Macintosh-besturingssysteem is geconfigureerd, kan het nodig zijn dat u het beheerderswachtwoord moet invoeren voor de installatie van software of drivers.

password

Als u niet zeker weet wat het wachtwoord van uw Mac is, neemt u contact op met Apple of de netwerkbeheerder van uw organisatie.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-1612W, DCP-L2500D, DCP-L2510D, HL-1212W, HL-L2300D, HL-L2310D, MFC-1910W