MFC-J895DW

Type telefoonlijn instellen.

Deze functie is slechts in enkele landen beschikbaar.

Als u het apparaat aansluit op een lijn die via een bedrijfscentrale (PBX) loopt of op een ISDN-lijn en faxen wilt verzenden en ontvangen, dat moet u op het apparaat uw type telefoonlijn instellen.

1. Druk op Instellingen(Instellingen)Alle instellingenStand.instel.Tel lijn inst.

2. Druk op Normaal, PBX of ISDN.

3. Als u PBX selecteert, voer dan de volgende stappen uit:

1. Druk op Aan of Altijd.
      • Als u Aan selecteert, kiest het apparaat alleen een extra cijfer voor het eigenlijke faxnummer wanneer u op R drukt.
      • Als u Altijd selecteert, kiest het apparaat altijd een extra cijfer voor het eigenlijke faxnummer.
    2. Druk op Buitenlijn.

3. Voer het cijfer voor de buitenlijn in met het aanraakscherm en druk vervolgens op OK.
      U kunt de cijfers 0 tot en met 9, #, * en ! gebruiken. U kunt ! niet met andere cijfers of tekens gebruiken.
  4. Druk op Home(Beginscherm).

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-J1300DW, MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW