HL-L8260CDW

'Niet-ondersteunde gegevens voor rechtstreeks afdrukken: 3020' (Unsupported data for direct print: 3020) wordt steeds afgedrukt na het document

Als 'Niet-ondersteunde gegevens voor rechtstreeks afdrukken: 3020' (Unsupported data for direct print: 3020) wordt afgedrukt na het document, moet u de printerdriver verwijderen en vervolgens het Compleet pakket van drivers & software opnieuw installeren.

1. Verwijder de Brother-driver.
    > Klik hier om weer te geven hoe u de Brother-driver verwijdert.

Als Brother Utilities niet wordt vermeld, ga dan naar de volgende stap om de printerdriver handmatig te verwijderen.

2. Printerdriver handmatig verwijderen:

1. Open het Configuratiescherm.
      > Klik hier om weer te geven hoe u het Configuratiescherm opent.
    2. Klik op Hardware en geluiden => Apparaten en printers.
    3. Klik met de rechtermuisknop op de printerdriver en klik met de linkermuisknop op Apparaat verwijderen.

Als de printerdriver niet wordt vermeld, ga dan naar de volgende stap om de printerdriver te downloaden en te installeren.

4. Klik op Ja om te bevestigen dat u de printerdriver wilt verwijderen.
  3. Download het meest recente Compleet pakket van drivers & software uit het gedeelte Downloads en installeer de drivers en software vervolgens opnieuw.
    De installatieprocedure vindt u op de downloadpagina.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het Compleet pakket van drivers & software downloadt uit het gedeelte Downloads.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L8410CDW, HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)