MFC-L3770CDW

De openbare modus configureren voor Secure Function Lock 3.0

Gebruik het scherm Secure Function Lock om de openbare modus in te stellen. Deze modus beperkt welke functies beschikbaar zijn voor algemene gebruikers. Algemene gebruikers hoeven geen wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot functies die via instellingen van openbare modus beschikbaar zijn.

De openbare modus heeft betrekking op afdruktaken die worden verzonden via Google Cloud Print, Brother iPrint&Scan of de CUPS-driver (Mac).

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op .
  4. Klik op het tabblad Beheerder.
  5. Klik op het Beperkingsbeheer- of Functie gebruikersbeperking-menu in de linkernavigatiebalk.
  6. Selecteer Beveiligd functieslot.
  7. Klik op Indienen.
  8. Klik op het menu Beperkte functies.
  9. Schakel in de rij Openbare modus een selectievakje in of uit om de weergegeven functie te beperken.
  10. Klik op Indienen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW