HL-J6010DW

Afdrukopties wijzigen om uw afdrukresultaten te verbeteren

Als uw afdrukken er niet zo uitzien als verwacht, wijzig dan de afdrukinstellingen op uw Brother-apparaat om de afdrukkwaliteit te verbeteren. Met deze instellingen wordt mogelijk langzamer afgedrukt.

• Aan de hand van deze instructies kunt u uw afdrukresultaten verbeteren wanneer u uw apparaat gebruikt om te kopiëren of om af te drukken vanaf media of vanaf een mobiel apparaat.
    *: Alleen beschikbare modellen
  • Wanneer de afdrukkwaliteit tegenvalt bij het afdrukken vanaf de computer, moet u de instellingen aanpassen in de printerdriver of in de toepassing waarmee u wilt afdrukken.
  1. Druk op Ink(Inkt) > Afdrukopties.
  2. Druk op één van de volgende opties:
    Optie Omschrijving
    Verminder vlekken Selecteer deze optie, afhankelijk van uw papiertype en of u enkelzijdig of tweezijdig afdrukt, als er vlekken op de afdrukken zitten of het papier vastloopt.
    Verminder oneven regels Selecteer deze optie, afhankelijk van uw papierformaat, als de afdruk oneven lijnen bevat.
    Afdruk verbet. Selecteer deze optie als afdrukken vaag worden.

3. Volg de LCD-menu's.
  4. Druk op Home.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-J6010DW, MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW