MFC-J5930DW

Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

MFC-J5330DW/MFC-J5335DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op [Scannen]>[naar FTP].
  3. Druk op of om een van de geregistreerde FTP-serverprofielen te selecteren.
  4. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Om de instellingen te wijzigen, drukt u op [Opties] en gaat u vervolgens naar de volgende stap.
    • Als het profiel niet volledig is ingevuld (bijvoorbeeld wanneer de accountnaam en het wachtwoord om in te loggen ontbreken of wanneer de kwaliteit of het bestandstype niet is geselecteerd), wordt u gevraagd om de ontbrekende informatie in te voeren.

Wanneer u klaar bent met de instellingen, drukt u op [Start].

• Als het profiel volledig is ingevuld, drukt u op [Start].

Nadat u op [Start] drukt, wordt op het LCD-scherm [Aansluiten bezig]weergegeven. Wanneer de verbinding met de FTP-server is gelukt, begint de machine te scannen. Als u de glasplaat gebruikt, plaatst u de volgende pagina en drukt u op [Doorgaan]. Druk op [Voltooien] als er geen pagina's meer te scannen zijn.

5. Selecteer de scaninstellingen die u wilt wijzigen en druk vervolgens op [OK].
    Optie
    Beschrijving
    Scantype

Hiermee selecteert u het scantype voor uw document.

Resolutie

Selecteer de scanresolutie voor uw document.

Bestandstype

Hiermee selecteert u de bestandsindeling voor uw document.

Documentgrtte (Documentform.)

Selecteer uw documentformaat.

Lang pap. scan (ADF)

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

U kunt lange documenten via de ADF scannen.

Bestandsnaam

Hiermee kunt u het bestand hernoemen.

Stijl voor naam

Selecteer de volgorde waarin de datum, telleraantallen en andere onderdelen in de bestandsnamen worden weergegeven.

Helderheid

Selecteer het helderheidsniveau.

Contrast

Selecteer het contrastniveau.

ADF auto- schfh.corr.

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

U kunt eventuele scheefstand van documenten die via de ADF zijn gescand aanpassen.

Geen lege pag.

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

Wanneer u Aan hebt geselecteerd, worden blanco pagina's overgeslagen.

Gevoeligheid geen lege pag.

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

Selecteer het gevoeligheidsniveau voor het detecteren van blanco pagina's in de gescande gegevens. Hoe hoger het gevoeligheidsniveau, hoe gemakkelijker het voor de machine is om blanco pagina's te detecteren.

Verwijder achtergr.kleur

Hiermee kunt u instellen hoeveel achtergrondkleur moet worden verwijderd.

Gebruikersnaam

Voer de gebruikersnaam in.

• Om het profiel als een snelkoppeling op te slaan, drukt u op [Opsl. als snelkopp. (Opslaan als snelkoppeling)]. Er wordt u gevraagd of u dit als een snelkoppeling wilt opslaan. Volg de instructies op het LCD-scherm.
  6. Druk op [Start] om met scannen te starten.

Op de LCD wordt het bericht [Aansluiten bezig] weergegeven. Wanneer de verbinding met de FTP-server is gelukt, begint de machine te scannen. Als u de glasplaat gebruikt, plaatst u de volgende pagina en drukt u op [Doorgaan]. Druk op [Voltooien] als er geen pagina's meer te scannen zijn.

MFC-J5730DW/MFC-J5930DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op [Scannen].
  3. Veeg naar links of rechts om [naar FTP] weer te geven en druk er vervolgens op.
    Het pictogram verplaatst zich naar het midden van het aanraakscherm en licht blauw op.
  4. Druk op [naar FTP].
  5. Veeg omhoog of omlaag of druk op of om een van de geregistreerde FTP-serverprofielen te selecteren.
  6. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Om de instellingen te wijzigen, drukt u op [Opties] en gaat u vervolgens naar de volgende stap.
    • Als het profiel niet volledig is ingevuld (bijvoorbeeld wanneer de accountnaam en het wachtwoord om in te loggen ontbreken of wanneer de kwaliteit of het bestandstype niet is geselecteerd), wordt u gevraagd om de ontbrekende informatie in te voeren.

Wanneer u klaar bent met de instellingen, drukt u op [Start].

• Als het profiel volledig is ingevuld, drukt u op [Start].

Nadat u op [Start] drukt, wordt op het LCD-scherm [Aansluiten bezig]weergegeven. Wanneer de verbinding met de FTP-server is gelukt, begint de machine te scannen. Als u de glasplaat gebruikt, plaatst u de volgende pagina en drukt u op [Doorgaan]. Druk op [Voltooien] als er geen pagina's meer te scannen zijn.

7. Selecteer de scaninstellingen die u wilt wijzigen en druk vervolgens op [OK].
    Optie
    Beschrijving
    2-zijdige scan

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

Hiermee selecteert u de 2-zijdige scanmodus.

Scantype

Hiermee selecteert u het scantype voor uw document.

Resolutie

Selecteer de scanresolutie voor uw document.

Bestandstype

Hiermee selecteert u de bestandsindeling voor uw document.

Documentgrootte

Selecteer uw documentformaat.

Lang pap. scan (ADF)

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

U kunt lange documenten via de ADF scannen.

Bestandsnaam

Hiermee kunt u het bestand hernoemen.

Stijl voor naam

Selecteer de volgorde waarin de datum, telleraantallen en andere onderdelen in de bestandsnamen worden weergegeven.

Helderheid

Selecteer het helderheidsniveau.

Contrast

Selecteer het contrastniveau.

ADF auto-sch.corr. (ADF autoschfhcor)

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

U kunt eventuele scheefstand van documenten die via de ADF zijn gescand aanpassen.

Geen lege pagina's

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

Wanneer u Aan hebt geselecteerd, worden blanco pagina's overgeslagen.

Gevoeligheid geen lege pag.

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

Selecteer het gevoeligheidsniveau voor het detecteren van blanco pagina's in de gescande gegevens. Hoe hoger het gevoeligheidsniveau, hoe gemakkelijker het voor de machine is om blanco pagina's te detecteren.

Verwijder achtergr.kleur

Hiermee kunt u instellen hoeveel achtergrondkleur moet worden verwijderd.

Gebruikersnaam

Voer de gebruikersnaam in.

• Om het profiel als een snelkoppeling op te slaan, drukt u op [Opsl. als snelkopp. (Opslaan als snelkoppeling)]. Er wordt u gevraagd of u dit als een snelkoppeling wilt opslaan. Volg de instructies op het LCD-scherm.
  8. Druk op [Start] om met scannen te starten.

Op de LCD wordt het bericht [Aansluiten bezig] weergegeven. Wanneer de verbinding met de FTP-server is gelukt, begint de machine te scannen. Als u de glasplaat gebruikt, plaatst u de volgende pagina en drukt u op [Doorgaan]. Druk op [Voltooien] als er geen pagina's meer te scannen zijn.

Verwante modellen

MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW