MFC-J6945DW

LDAP-verificatie configureren met Beheer via een webbrowser

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op .
  4. Klik op het tabblad Beheerder.
  5. Klik op het Functie gebruikersbeperking-menu in de linkernavigatiebalk.
  6. Selecteer LDAP-authenticatie.
  7. Klik op Indienen.
  8. Klik op het LDAP-authenticatie-menu in de linkernavigatiebalk.
  9. Configureer de volgende instellingen:
    Optie
    Beschrijving
    Opslag fax-RX-gegevens
    Selecteer deze optie om binnenkomende faxgegevens op te slaan. U kunt alle binnenkomende faxgegevens afdrukken nadat u zich hebt aangemeld bij de machine.
    Gebruikers-ID onthouden
    Selecteer deze optie om uw gebruikers-ID op te slaan.
    Adres LDAP-server
    Voer het IP-adres of de servernaam (bijvoorbeeld: ldap.voorbeeld.com) van de LDAP-server in.
    E-mailadres ophalen *1
    Selecteer deze optie om het aangemelde e-mailadres van de gebruiker te verkrijgen via de LDAP-server.
    Basismap van gebruiker ophalen *1
    Selecteer deze optie om de basismap op te halen die wordt gebruikt als bestemming van Scannen naar netwerk.
    LDAP-serverpoort
    Voer het poortnummer van de LDAP-server in.
    LDAP-zoekbasis
    Voer de LDAP-zoekrootmap in.
    Kenmerk van naam (Zoeksleutel)
    Voer het kenmerk in dat u wilt gebruiken als zoeksleutel.
    *1
    Als deze optie niet beschikbaar is, werkt u de firmware van het apparaat bij. Ga naar de Downloads-pagina van uw model in het Brother Solutions Center via support.brother.com.
  10. Klik op Indienen.

Verwante modellen

MFC-J6945DW, MFC-J6947DW