HL-L8260CDW

Welke functies van het apparaat kan de beheerder beperken voor de gebruikers en hoe gaat dat? <Beperkte functies: aanwijzingen voor beheerders>

U kunt zelf bepalen welke functies de gebruikers wel en niet mogen gebruiken. Het beperken van functies kan de beveiliging verbeteren en werkt kostenverlagend.

Functies Functies Beperkingen inschakelen

Scannen naar USB (USB Direct Scan) *1

Gebruik Beveiligd functieslot om de openbare toegang tot de links vermelde functies te beperken.
> Klik hier om weer te geven hoe u Beveiligd functieslot inschakelt.
USB Direct Print
Web Connect (upload/download) *1
Kopiëren *1 *2
Scannen *1
Afdrukken *2
Instellingen van apparaat wijzigen Gebruik Beveiligd functieslot of Instelblokkering.
> Klik hier om weer te geven hoe u Beveiligd functieslot instelt.
> Klik hier om weer te geven hoe u Instelblokkering instelt.
Instellingen van printerdriver wijzigen Gebruik de functie Beheerder.
> Klik hier om weer te geven hoe u de functie Beheerder instelt.
Toegang tot het apparaat vanaf een computer Gebruik IPv4-filter.
> Klik hier om IPv4-filter in te stellen.

*1: Niet op alle modellen.

*2: U kunt niet alleen het afdrukken op zich maar ook het aantal afdrukken en kopieën beperken.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T)