ADS-1700W

Meerdere certificaten beheren

U kunt meerdere certificaten op de machine installeren en elk van deze certificaten beheren met Beheer via een webbrowser. Ga in Beheer via een webbrowser naar het scherm CA-certificaat om certificaatinhoud te bekijken of certificaten te verwijderen of exporteren.

U kunt tot maximaal drie CA-certificaten opslaan voor gebruik van SSL.

Het is raadzaam om één certificaat minder dan het toegestane aantal op te slaan, zodat er een vrije plaats overblijft voor het geval een certificaat komt te vervallen. Importeer bij het verlopen van een certificaat een nieuw certificaat op de gereserveerde plaats en verwijder het verlopen exemplaar. Op deze manier voorkomt u problemen met de configuratie.

Wanneer u SSL gebruikt voor SMTP-communicatie, hoeft u geen certificaat te selecteren. Het benodigde certificaat wordt automatisch geselecteerd.

Verwante modellen

ADS-1700W