ADS-4300N

Open Beheer via een webbrowser.

• We raden Microsoft Internet Explorer 11.0 of hoger/Microsoft Edge voor Windows, Safari 12.0 of hoger voor Mac, Google Chrome™ voor Android (4.x of hoger) en Google Chrome™/Safari voor iOS (10.x of hoger) aan. Verder dienen JavaScript en cookies altijd te zijn geactiveerd, ongeacht welke browser u gebruikt.
  • Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd". Het verdient aanbeveling het standaardwachtwoord onmiddellijk te wijzigen om ongeautoriseerde toegang tot het apparaat te voorkomen.
  • Als het wachtwoord meerdere keren onjuist is ingevoerd, kunt u een tijdje niet inloggen. De vergrendelingsinstellingen kunnen worden gewijzigd in Beheer via een webbrowser.
  • Wij raden u aan het HTTPS-protocol te gebruiken voor uw veiligheid wanneer u de instellingen configureert met Beheer via een webbrowser. Als u HTTP gebruikt bij het configureren van instellingen met Beheer via een webbrowser, volgt u de aanwijzingen op het scherm om over te schakelen naar een beveiligde HTTPS-verbinding.
  • Wanneer u het HTTPS-protocol gebruikt voor de configuratie van Beheer via een webbrowser, zal uw browser een waarschuwingsdialoogvenster weergeven. Om te voorkomen dat het waarschuwingsdialoogvenster wordt weergegeven, installeert u een zelfondertekend certificaat om SSL/TLS-communicatie te gebruiken.

> Start vanuit Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)
> Start vanuit Brother Utilities (Windows)

> Start vanuit uw webbrowser.

Start vanuit Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

1. Start Brother iPrint&Scan

• Windows
      Open iPrint&Scan(Brother iPrint&Scan).

• Mac
      Ga in de menubalk naar Finder, klik op Go > Applicaties > en dubbelklik op het iPrint&Scan pictogram.

Het scherm Brother iPrint&Scan wordt weergegeven.
  2. Als uw Brother-apparaat niet is geselecteerd, klikt u op de knop Selecteer uw apparaat en selecteert u vervolgens uw modelnaam in de lijst. Klik op OK.

3. Klik op Machine Settings(Machine Instellingen).
    Web Based Management wordt weergegeven.

4. Typ indien nodig het wachtwoord in het veld Aanmelden en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Als u het navigatiemenu aan de linkerkant van het scherm wilt vastmaken, klikt u op image en klik dan op image.

U kunt de instellingen van uw apparaat wijzigen.

Als u de protocolinstellingen hebt gewijzigd, moet u nadat u op Verzenden hebt geklikt het apparaat opnieuw opstarten om de configuratie te activeren.

Na het configureren van de instellingen, kunt u zich afmelden door te klikken op Uitloggen.

Start vanuit Brother Utilities (Windows)

1. Klik op Brother-hulpprogramma's (Brother Utilities), klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer de naam van uw model (als uw model nog niet geselecteerd is).
  2. Klik op Hulpmiddelen in de linkernavigatiebalk, en klik op Apparaat instellingen.
    Web Based Management wordt weergegeven.
  3. Typ indien nodig het wachtwoord in het veld Aanmelden en tik vervolgens op Aanmelden.
  4. Als u het navigatiemenu aan de linkerkant van het scherm wilt vastmaken, klikt u op image en klik dan op image.

U kunt de instellingen van uw apparaat wijzigen.

Als u de protocolinstellingen hebt gewijzigd, moet u nadat u op Verzenden hebt geklikt het apparaat opnieuw opstarten om de configuratie te activeren.

Na het configureren van de instellingen, kunt u zich afmelden door te klikken op Uitloggen.

Start via uw webbrowser.

1. Start uw webbrowser.
  2. Type in uw browser "http:// IP adres van het apparaat/".
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Typ indien nodig het wachtwoord in het veld Aanmelden en tik vervolgens op Aanmelden.
  4. Als u het navigatiemenu aan de linkerkant van het scherm wilt vastmaken, klikt u op image en klik dan op image.

U kunt de instellingen van uw apparaat wijzigen.
Als u de protocolinstellingen hebt gewijzigd, moet u nadat u op Verzenden hebt geklikt het apparaat opnieuw opstarten om de configuratie te activeren.

Na het configureren van de instellingen, kunt u zich afmelden door te klikken op Uitloggen.

Verwante modellen

ADS-4300N, ADS-4500W, ADS-4700W, ADS-4900W