DS-940DW

Open Beheer via een webbrowser.

• Wij raden u aan het HTTPS-protocol te gebruiken voor uw veiligheid wanneer u de instellingen configureert met Beheer via een webbrowser.
  • Wanneer u het HTTPS-protocol gebruikt voor de configuratie van Beheer via een webbrowser, zal uw browser een waarschuwingsdialoogvenster weergeven. Als u wilt voorkomen dat het waarschuwingsscherm wordt weergegeven, kunt u een zelfondertekend certificaat gebruiken voor SSL/TLS-communicatie.
  • Het standaardwachtwoord om uw apparaatinstellingen te beheren is:

• het wachtwoord op de achterkant of onderkant van het apparaat voorafgaand door
      Pwd
      OF
    • initpass
    Wij raden u aan dit te wijzigen om uw apparaat tegen onbevoegd toegang te beschermen.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
  3. Als het apparaat u om een wachtwoord vraagt, typt u dat en klikt u op Right Arrow.

Als u voordien geen eigen wachtwoord hebt ingesteld, voert u het standaard aanmeldwachtwoord in zoals hierboven vermeld.

U kunt nu de instellingen van het apparaat wijzigen.

Als u driemaal achtereen een verkeerd wachtwoord opgeeft, kunt u zich drie minuten niet aanmelden.

Als u de protocolinstellingen hebt gewijzigd, moet u nadat u op Indienen hebt geklikt het apparaat opnieuw opstarten om de configuratie te activeren.

Verwante modellen

DS-940DW