MFC-J4340DW(E)

Het apparaat instellen om automatisch uit te gaan

Met de functie Automatisch uitschakelen kan op stroomverbruik worden bespaard. Stel in na hoeveel tijd het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld nadat de slaapstand is geactiveerd. Wanneer deze functie is ingesteld op [Uit], dient u het apparaat handmatig uit te schakelen.

Druk op image om het apparaat weer in te schakelen nadat het automatisch is uitgeschakeld.

image

Het apparaat wordt niet automatisch uitgezet wanneer:

• Faxtaken worden opgeslagen in het geheugen van het apparaat. (MFC-J4340DW)
  • Een fout verhindert het afdrukken van het faxjournaal. MFC-J4340DW
  • Het apparaat is op een telefoonlijn aangesloten.
  • Het apparaat is op een draadloos netwerk aangesloten. (MFC-J4440DW/MFC-J4540DW)
  • Het apparaat is op een draadloos netwerk aangesloten.
  • [WLAN insch. (WLAN activeren)] is ingesteld op [Aan] of [WLAN(Wi-Fi)] is geselecteerd voor [Netwerk I/F].

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Standaardinst.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Aut. uitschak.]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Uit], [1uur], [2uren], [4uren] of [8uren]. Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Aut. uitschak.].
  2. Druk op image of image om de optie [Uit], [1uur], [2uren], [4uren] of [8uren] weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
  3. Druk op image.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL)