DS-940DW

Controleer de netwerknaam (SSID) waarmee uw apparaat is verbonden.

U kunt de netwerknaam (SSID) van uw apparaat controleren op het label dat op de scanner is bevestigd of beheer via de webbrowser.

Verbinding via Wireless Direct

Wireless Direct

1. Draadloze apparaten
  2. Uw Brother apparaat

Controleer uw apparaat. De SSID en de netwerksleutel vindt u op het label dat aan de scanner is bevestigd.

Verbinding via Infrastructuurmodus

Infrastructure

1.Draadloze apparaten
2.Draadloze router/toegangspunt
3.Uw Brother apparaat

1. Open Beheer via een webbrowser.
    > Klik hier om weer te geven hoe u Beheer via een webbrowser opent.
  2. Klik op NetwerkWireless > Wireless (Personal) en noteer de SSID van uw apparaat (netwerknaam).

Verwante modellen

DS-940DW