DCP-J925DW

NewSoft CD Labeler installeren op Windows10.

U kunt NewSoft CD Labeler installeren vanaf de cd-rom die u bij het Brother-apparaat hebt gekregen. Controleer het besturingssysteem op het etiket van de CD-ROM en volg de stappen die voor u van toepassing zijn.

Situatie A: Windows 10 staat vermeld op de cd-romlabel.

1. Plaats de CD-ROM die bij uw Brother-apparaat geleverd is in het CD/ DVD station.
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als het openingsscherm automatisch verschijnt, ga naar STAP 3.
    • Zo niet, open het CD/ DVD station en dubbelklik op start.exe om het openingscherm te laten lopen.

3. Kies uw model (indien nodig) en de taal en klik op Extra toepassingen. Volg de instructies op het scherm om NewSoft CD Labeler te installeren.

Als tijdens de installatie het scherm van de Gebruikers account verschijnt, klik op Ja.

Situatie B: Windows 10 staat NIET op cd-romlabel.

1. Plaats de CD-ROM die bij uw Brother-apparaat geleverd is in het CD/ DVD station.
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als het openingsscherm automatisch verschijnt, ga naar ga dan naar stap 5.
    • Zo niet ga naar stap 3 .

3. Klik op Verkenner.

FileExplorer

4. Open het CD/ DVD station.
  5. Open label_print folder.
  6. Dubbelklik op de setup.(exe).
  7. Volg de instructies op het scherm om NewSoft CD Labeler te installeren.

Als tijdens de installatie het scherm van de Gebruikers account verschijnt, klik op Ja.

Verwante modellen

DCP-J925DW, MFC-J825DW