Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-8220

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Informatie over de ondersteuning van Windows 10

De drivers en hulpprogramma's op de cd-rom of dvd-rom voor Windows 8 of lager die u bij het Brother-apparaat hebt gekregen, zijn NIET compatibel met Windows 10. Raadpleeg de onderstaande informatie over drivers en hulpprogramma's voor Windows 10.

Printerdriver

Compatibel Brother originele drivers voor Windows 10 zijn beschikbaar in de sectie Downloads. Klik op onderstaande link voor de versie van Windows 10 *2 die u gebruikt, en ga vervolgens naar de sectie Downloads:

Download voor Windows 10 32-bit
- Download voor Windows 10 64-bit

Hint:
Wij adviseren u om het complete pakket van drivers en software te installeren.

Scannerdriver [TWAIN driver]
BRAdmin Light *1 De laatste BRAdmin Light is beschikbaar in de sectie Downloads. Klik op onderstaande link voor de versie van Windows 10 *2 die u gebruikt, en ga vervolgens naar de sectie Downloads:

- Download voor Windows 10 32-bit
- Download fvoor Windows 10 64-bit
BRAdmin Professional
Web BRAdmin Niet ondersteund
ControlCenter *1 Het complete pakket van drivers en software bevat deze hulpprogramma's. De laatste drivers en software zijn beschikbaar in de sectie Downloads. Klik op onderstaande link voor de versie van Windows 10 *2 die u gebruikt, en ga vervolgens naar de sectie Downloads:

- Download voor Windows 10 32-bit
- Download voor Windows 10 64-bit
Status Monitor  *1
PC-FAX Software *1
Remote Setup *1
PaperPort™/
Presto!® PageManager®
Niet ondersteund, de functie Scan naar OCR, die werkt met PaperPort™ of Presto!® PageManager®, werkt niet.

Note:
*1: De beschikbaarheid van het hulpprogramma is afhankelijk van uw Brother-apparaat.
*2: Als u niet weet welke versie van Windows 10, 32-bit of 64-bit u gebruikt, klik hier om de versie van Windows 10 te controleren.

Verwante modellen

MFC-8220