DS-940DW

Een document langer dan 37.5 cm scannen (14.76 inches).

Om een document langer dan 37,5 cm (14,76 inch) te scannen, past u de papierinstellingen in uw scantoepassing aan (zoals Brother iPrint & Scan) om de instelling Documentformaat te wijzigen.

Brother iPrint&Scan
TWAIN-scannerdriver (alleen Windows)

Brother iPrint&Scan

1. Klik op Scaninstellingen apparaat. Als het bericht wordt weergegeven, controleert u het en gaat u naar de volgende stap.
  2. Selecteer Lang Papier vanuit de lijst Document formaat.
    Brother iPrint&Scan

TWAIN-scannerdriver (alleen Windows)

(Bijvoorbeeld, Nuance™ PaperPort™ met TWAIN driver.)

1. Open het dialoogvenster voor het instellen van de scanner.
  2. Selecteer Lang Papier vanuit de lijst Document formaat.
    TWAIN

Verwante modellen

DS-640, DS-740D, DS-940DW