MFC-L2720DW

Configureer de instellingen voor het veilig verzenden of ontvangen van een e-mail met SSL / TLS.

Volg de onderstaande stappen om de POP3 / IMAP4 / SMTP-instellingen te configureren voor het verzenden of ontvangen van e-mail via een e-mailserver die SSL / TLS-communicatie gebruikt.

1. Controleer of uw Brother-apparaat de laatste firmware heeft geïnstalleerd. Klik hier om naar de Download pagina te gaan en update de firmware indien dit nodig is.
  2. Controleer of er een CA-certificaat is uitgegeven door de certificeringsinstantie (CA) die het servercertificaat heeft ondertekend, en geïmporteerd wordt.

Vraag uw netwerkbeheerder of internetprovider (ISP) om bevestiging dat het importeren van een CA-certificaat nodig is.

3. Start uw webbrowser.
  4. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld  http://192.168.1.2/
  5. Voer een wachtwoord in, als u dit zo hebt ingesteld, en druk op de Right arrow key pijl naar rechts.

6. Klik op Netwerk.
  7. Klik op Protocol.

Click Network and then Protocol.

8. Klik op Geavanceerde instellingen in POP3/IMAP4/SMTP.
  9. Selecteer het certificaat dat u wilt exporteren en klik op Export.

Click Advanced Setting in POP3/IMAP4/SMTP.

10. Configureer de instellingen voor POP3/IMAP4/SMTP.

Als u SSL of TLS kiest en wilt controleren of het CA-certificaat correct werkt, vinkt u het vakje aan voor Certificaat verifiëren.

Als u SSL of TLS kiest voor SMTP, POP3 of IMAP4, wordt de poortwaarde gewijzigd zodat deze overeenkomt met het protocol.
    Om het poortnummer handmatig te wijzigen, typt u het poortnummer nadat u SSL of TLS hebt gekozen voor de SSL / TLS-instellingen.
    U moet de POP3 / IMAP4 / SMTP-communicatiemethode van uw apparaat configureren zodat deze overeenstemt met de methode die door uw e-mailserver wordt gebruikt.
    Voor meer informatie over de instellingen van de emailserver, contacteert u uw netwerkbeheerder of internetprovider.

In de meeste gevallen zijn de volgende instellingen vereist voor de beveiligde webmailservices:

SMTP Poort 587
    Serververificatiemethode SMTP-AUTH
    SSL/TLS TLS
    POP3 Poort 995
    SSL/TLS SSL
    IMAP4 Poort 993
    SSL/TLS SSL

Configure the settings.

11. Klik op Indienen.
  12. Het dialoogvenster Configuratie voor e-mail verzenden/ontvangen testen wordt weergegeven.

Volg de instructies in het dialoogvenster om de huidige instellingen te testen.

Verwante modellen

MFC-L2720DW, MFC-L2740DW