MFC-J4535DWXL

Afdrukken vanuit de Brother Mobile Connect-toepassing met de NFC-functie (alleen Android™ )

Volg onderstaande stappen om af te drukken vanuit de Brother Mobile Connect-toepassing met de NFC-functie van een mobiel™ Android-apparaat.

• Uw mobiele apparaat moet NFC ondersteunen en de Wi-Fi-functie moet ingeschakeld zijn.
  • Schakel de NFC-functie in op uw mobiele apparaat en uw Brother-apparaat. U kunt de NFC-instelling van het apparaat controleren in het netwerkmenu op het bedieningspaneel van het apparaat.

Opmerking: De afbeeldingen en instructies hangen af van de versie van de toepassing die u gebruikt. We raden u aan om de meest recente versie te gebruiken om te kunnen profiteren van alle ondersteunde functies.

1. Open de lijst met toepassingen op uw mobiele apparaat en tik op het pictogram Brother Mobile Connect.
  2. Zorg ervoor dat Apparaat toevoegen is geselecteerd. Als er een apparaat is geselecteerd, selecteert u Apparaat toevoegen.
  3. Tik op Gebruik NFC.
    Er wordt een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd uw mobiele apparaat tegen het NFC-symbool aan te houden.
    Als dit niet het geval is, volgt u de instructies op het scherm om verbinding te maken met NFC.
  4. Houd uw mobiele apparaat tegen het NFC-logo op het Brother-apparaat.
    NFC
  5. Selecteer Foto Print of Document Print.
  6. Selecteer het bestand dat u wilt afdrukken.
  7. Geef het afdrukvoorbeeld weer op uw mobiele apparaat.
  8. Tik op Afdrukken.
  • Als uw mobiele apparaat niet wordt herkend, houd uw mobiele apparaat dan opnieuw tegen het NFC-logo en probeer het opnieuw.
  • Het scherm en de melding die verschijnen, kunnen per mobiel apparaat verschillen.

Verwante modellen

MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL)