MFC-J4535DWXL

Schakel de netwerkinterface van het Brother-apparaat in.

Volg de onderstaande stappen om de netwerkinterface van het Brother-apparaat in te schakelen.

Een bekabelde en een draadloze netwerkverbinding kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt. Selecteer netwerkverbinding welke u wilt gebruiken.

1. Druk op Settings (Instellingen) > Netwerk > Netwerk I/F.
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Om Wi-Fi in te schakelen, selecteer WLAN (Wi-Fi).
    • Om Wi-Fi uit te schakelen, selecteer LAN met kabel.
  3. Druk op Home (Beginscherm).

(Voor gebruikers van een draadloos netwerk)
Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen als u uw Brother-apparaat op een draadloos netwerk wilt instellen.
Klik hier als u wilt weten hoe u het Brother-apparaat kunt instellen voor een draadloos netwerk.

Als uw Brother-apparaat nog steeds een probleem heeft via de netwerkfunctie, raadpleeg de veelgestelde vragen aan het eind van de pagina.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J1800DW, HL-J6010DW, MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL), MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW, MFC-J6959DW