De firmwareversie controleren.

Volg de stappen die van toepassing zijn op uw model om de versie van de firmware te controleren.

> De toets Menu of Instellingen is te vinden op het bedieningspaneel van het apparaat.

De versie van de firmware wordt weergegeven op het display van het apparaat (LCD).

> Overige modellen

De toets Menu of Instellingen is te vinden op het bedieningspaneel van het apparaat.

1. Druk op Menu of Instellingen.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Machine-info te kiezen. Druk op OK.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Versie te kiezen. Druk op OK.
    De versie van de firmware wordt weergegeven op het display.

De Instellingen op het LCD-scherm.

1. Druk op Instellingen
  2. Druk op Alle instell.. (Bij bepaalde modellen is deze stap niet nodig.)
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Machine-info of Machine informatie weer te geven.
  4. Kies Machine-info of Machine-informatie.
  5. Druk op Firmwareversie of Versie.
    De versie van de firmware wordt weergegeven op het display.
  6. Druk op Beginscherm.

Overige modellen

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Machine-info weer te geven. Druk op OK.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Versie te kiezen. Druk op OK.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Hoofdversie of Sub1 Versie weer te geven en druk vervolgens op OK. Druk op OK. (Bij bepaalde modellen is deze stap niet nodig.)
  4. De versie van de firmware wordt weergegeven op het display.
  5. Druk op OK. (Bij bepaalde modellen is deze stap niet nodig.)