DCP-J785DW

Verbind de snoeren

Volg onderstaande stappen om het netsnoer aan te sluiten:

NOTE: Onderstaande illustraties zijn van een representatief product en land, het kan van uw machine en land verschillen.

de Niet-fax gebruikers hebben de telefoonlijn niet nodig. Als u de fax functie op deze machine niet nodig hebt , ga naar STAP 2

1. Sluit het telefoonsnoer aan. Connecteer één eind van het telefoonkabel snoer met het contact (plug) op de Brother machine ( met label LINE voor sommige landen ) .

Leid de netwerkkabel voorzichtig door het kabelgootje en uit de achterzijde van de machine. Connecteer het andere einde met het muur contact (plug) .

Connect the telephone line cord

Als u een telefoonlijn met een externe telefoon of een extern antwoordapparaat wilt delen, kunt u deze aansluiten, zoals in de laatste installatiehandleiding of Online gebruikershandleiding, verkrijgbaar in de sectie handleidingen op deze website . Klik hier om naar de sectie handleidingen te gaan voor de laatste versie van elke gids.

2. Sluit het netsnoer aan.
    Het apparaat wordt automatisch gestart.

Connect the power cord

U kunt de hoek van het bedieningspaneel aanpassen om het aanraakscherm gemakkelijker te lezen.

Adjust the control panel angle

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J1100DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, MFC-J1300DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J680DW, MFC-J880DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW