MFC-J6920DW

Het telefoon/netsnoer aansluiten.

3.Het telefoon/netsnoer aansluiten.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Sluit de USB-kabel nu nog NIET aan (als u een USB-kabel gebruikt).

Niet-fax gebruikers hebben de telefoonlijn niet nodig. Indien u de fax functie niet gaat gebruiken, Ga naar stap 4.

1. Til het scannerdeksel omhoog tot het veilig in de geopende stand vastklikt.

Lift the scanner cover until it locks

2. Sluit het telefoonsnoer aan. Sluit het ene uiteinde van het telefoonsnoer aan op de aansluiting (contact) op het Brother-apparaat (de markering LINE voor sommige landen)..
    Leid de telefoonkabel voorzichtig door het kabelgootje en uit de achterzijde van de machine. Sluit het andere uiteinde op een modulaire wandcontactdoos (stopcontact) aan.

Connect the telephone line cord

Het telefoonsnoer MOET worden aangesloten op de ingang LINE van de machine.

3. Doe het scannerdeksel voorzichtig dicht. Houd uw vingers in de uitsparingen die speciaal daarvoor aan weerszijden van het deksel zijn aangebracht.

Gently close the scanner cover

Als u een telefoonlijn met een externe telefoon of een extern antwoordapparaat deelt, moet u dit doen zoals vermeld in de . Installatiehandleiding en meer in detail in de  Beknopte gebruikershandleidingDe meest recente versie van de installatiehandleiding vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

4. Sluit het netsnoer aan.

Connect the power cord
Om de levensduur van de printkop te verlengen, de beste besparing voor de inktpatronen en de afdrukkwaliteit te handhaven, raden we niet aan om de machine regelmatig los te koppelen of ze voor langere tijd los te koppelen. Telkens dat u de machine aansluit , reinigt deze de printkoppen automatisch, welke enige inkt zal gebruiken. Wij raden aan van de power knop te gebruiken Power On/Off(Power Aan/Uit) om de machine uit te schakelen. door deze power knop  Power On/Off(Power Aan/Uit) te gebruiken zal er een minimaal stroomverbruik zijn, welke resulteert in een periodiek maar minder frekwent reinigen van de printkoppen.

Verwante modellen

MFC-J6720DW, MFC-J6920DW