ADS-1100W

Het USB-flashstation is vol (scannen naar USB)

Wanneer de lampjes op het bedieningspaneel het onderstaande aangeven, betekent dit Het USB-flashstation is vol (scannen naar USB) en kan uw apparaat geen gegevens opslaan op een USB-flashstation, omdat deze vol is.

Te veel bestanden op USB

Maak het USB-flashstation los, druk op Stop, verwijder ongebruikte bestanden uit de hoofdmap van het USB-flashstation en probeer het vervolgens opnieuw.

Verwante modellen

ADS-1100W