MFC-8950DW

De Boot methode (opstart methode) configureren via het bedieningspaneel van mijn Brother-apparaat.

Volg onderstaande stappen om de Boot methode te configureren:

1. Druk op Menu.

2. Druk op de pijltoets omhoog of omlaag om Netwerk te selecteren en druk op OK.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Bedraad of WLAN te kiezen en druk op OK.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om TCP/IP te kiezen en druk op OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Boot methode te kiezen en druk op OK.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Auto, Statisch, RARP, BOOTP of DHCP te kiezen en druk op OK.

7. Voor alle selecties met uitzondering van Statisch, wordt u gevraagd om het aantal keren dat de machine moet proberen om een IP-adres te verkrijgen - IP Boot pogingen. De standaardinstelling is 3 . Druk op OK.

8. Druk op Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-8950DW, MFC-8950DWT