DCP-J772DW

Een identiteitskaart kopiëren

Gebruik de functie [2op1(ID)] om beide zijden van een identiteitskaart op één pagina te kopiëren, waarbij het originele kaartformaat wordt behouden.
image
  • Zorg ervoor dat het papierformaat op A4 of Letter is ingesteld.

• U dient zich bij het kopiëren van identiteitskaarten aan de daarvoor geldende regels te houden. Meer gedetailleerde informatie imageimage Handleiding product veiligheid

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Plaats uw identiteitskaart met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    image
    1. 3 mm of groter (boven, links)
    2. 207 mm
    3. 145 mm
    4. Scangebied
  2. (MFC-J491DW/MFC-J497DW) Druk op image (KOPIE (COPY)).
  3. Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:
    • Druk op het bedieningspaneel op - of +.
    • Voer het aantal exemplaren in met behulp van de kiestoetsen.
  4. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Paginalay-out (Pagina lay-out)]. Druk op OK.
    2. Selecteer [2op1(ID)]. Druk op OK.
  5. Druk op Mono Start of Kleur Start (Colour Start).
    De machine begint één zijde van de identiteitskaart te scannen.
  6. Als de machine klaar is met het scannen van de eerste zijde, draait u de identiteitskaart om en klikt u vervolgens op image om de andere zijde te scannen.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Plaats uw identiteitskaart met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    image
    1. 3 mm of groter (boven, links)
    2. 207 mm
    3. 145 mm
    4. Scangebied
  2. Druk op image [Kopiëren].
  3. Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:
    • Druk op het touchscreen op [-] of [+].
    • Druk op image om het toetsenbord op het touchscreen weer te geven en voer vervolgens het aantal exemplaren via het toetsenbord in. Druk op [OK].
  4. Druk op [Opties]>[Paginalay-out (Pagina lay-out)]>[2op1(ID)].
  5. Controleer en bevestig de weergegeven lijst met geselecteerde instellingen. Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op [OK].
  6. Druk op [Mono start] of [Kleur Start].
    De machine begint één zijde van de identiteitskaart te scannen.
  7. Als de machine klaar is met het scannen van de eerste zijde, draait u de identiteitskaart om en klikt u vervolgens op [Doorgaan] om de andere zijde te scannen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW