MFC-J6520DW

Een dubbelzijdige kopie van een legitimatiebewijs maken.

U kunt beide zijden van een legitimatiebewijs kopiëren op één pagina met behoud van het formaat van het origineel.

• Het apparaat moet worden ingesteld op het papierformaat A4 of Letter.

• U kunt maar één kleurenkopie tegelijk maken.

• De functies ADF snelle modus, Boek kopiëren, Sorteren, 2-zijdige kopie, Dun papier kopiëren, Inktspaarmodus, Vergroten/verkleinen, Watermerk kop. en Achtergrondkleur verwijderen kunnen niet samen met de functie 2op1(id) worden gebruikt.

*sommige beschikbare modellen

Volg de onderstaande stappen om de functie van het Brother-apparaat voor het 2 op 1 kopiëren van een legitimatiebewijs te gebruiken.

1. Leg uw legitimatiebewijs met de voorzijde naar onderen in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    *1: 3 mm (0,12 inch) of meer (boven, links)
    *2: 216 mm (8,5 inch)
    *3: 140 mm (5,5 inch)
    *4: scangebied

afbeelding

2. Druk op Kopiëren (Kopie).

3. U kunt het aantal kopieën invoeren op de volgende manieren:

• Met de cijfertoetsen op het aanraakpaneel.

• Druk op - of + op het aanraakscherm (zie hieronder).

U kunt maximaal 99 kopieën in één keer maken.

afbeelding

4. Druk op Opties.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Paginalayout weer te geven.

6. Druk op Paginalayout.

7. Druk op de pijl omhoog of omlaag om 2op1(id) weer te geven.

8. Druk op 2op1(id).

9. Lees en bevestig de lijst met geselecteerde instellingen.

10. Druk op OK.

11. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de knop Mono Start als wilt kopiëren in zwart-wit.
    • Druk op de knop Kleur Start als wilt kopiëren in kleur.

De eerste zijde van uw legitimatiebewijs wordt gescand.

12. Druk op Ja nadat het apparaat één zijde heeft gescand.

13. Draai het legitimatiebewijs om.

14. Druk op OK om de andere zijde van het legitimatiebewijs te scannen.

Verwante modellen

MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW