Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

DS-600

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

De woorden in een gescand document wijzigen.

Als u een document wilt scannen om het daarna te kunnen bewerken, hebt u een functie nodig die Optical Character Recognition of OCR heet.

DSmobileSCAN II (alleen voor Windows-gebruikers) is alleen in staat om grafische bestanden te maken waarvan de tekst niet zomaar te bewerken is. Presto! Page Manager, de software die op de installatie-dvd van de scanner staat, beschikt echter wel over een eenvoudige vorm van OCR.

Scan eerst het document met Presto! Page Manager en sleep het gescande document naar het pictogram OCR op de programmabalk onder in het scherm. Het document wordt nu geconverteerd en de resultaten worden weergegeven op het scherm. U kunt het document nu bewerken of overbrengen naar WordPad of Word met behulp van de programmabalk.

Als u uitgebreidere OCR-mogelijkheden nodig hebt, kunt u in de handel terecht voor diverse OCR-programma's.

Verwante modellen

DS-600, DS-700D