MFC-J615W

Wanneer ik probeer om mijn Brother-apparaat uit te schakelen, geeft het LCD-scherm weer 'Alle Faxgegevens worden verwijderd' of 'Alle gerelateerde Faxgegevens worden verwijderd'.

De melding 'Alle Faxgegevens worden verwijderd' of 'Alle gerelateerde Faxgegevens worden verwijderd' verschijnt iedere keer als u op de Aan/Uit toets drukt op uw Brother apparaat.

Dit bericht verschijnt ongeacht of er wel of geen gegevens zijn opgeslagen in het geheugen van het apparaatHet is een veiligheidsmaatregel bedoeld om u eraan te herinneren dat als u het apparaat uitschakelt terwijl er faxen worden opgeslagen in het geheugen, de opgeslagen faxen worden gewist.

Klik hier om te zien hoe u de opgeslagen faxen in het geheugen kunt afdrukken.

Verwante modellen

MFC-J470DW, MFC-J615W, MFC-J625DW